Telefon: +36 70 323 69 00
E-mail: info@villacurpad.hu

Cím: Kiskorpád, Szabadság tér 2.
Térkép: Megtekintés

Villa Curpad Étterem & Csárda

Rendezvényudvar és lakodalmasház előre egyeztetett időpontokra céges és családi összejövetelekre tart nyitva.

Kiskorpád varázslatos kis falu Somogy dombjai között, Kaposvár innen mindössze 15 perc. A rendezvényudvar fenyők árnyékában megbújva, 2 hektáros park közepén fekszik.

Igényesen kialakított 55 fős csárda, 90 fős konferenciaterem, 130 fős lakodalmasház várja vendégeinket. Ballagási ebédek, bankettek, családi évfordulók, évfolyam- és osztálytalálkozók hangulatos helye. Dőljön hátra árnyas grillteraszunkon, élvezze a páratlan panorámát és a fantasztikus ízeket. Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába.

Gasztronómiai élmény

A szekszárdi és villányi borvidék legnemesebb borainak széles választékát kínáljuk. Célunk az, hogy aki ellátogat hozzánk, otthonosan érezze magát. Mindezt megfűszerezzük a hazai és európai konyha bőséges és minőségi remekműveivel, szakképzett munkatársaink kedvességével és vendégszeretetével.

Csoportok részére összeállított tányérszervizes illetve svédasztalos menüajánlataink minden igényét kielégíti. Izgalmas ízek, fejedelmi ételek…

Ideális esküvői helyszín

A Kaposvár melletti Villa Curpad Étterem & Csárda esküvők tökéletes színhelye. Az ünnepség ideje alatt természetesen garantáljuk a Lakodalmasház kizárólagos használatát, idegenektől, kíváncsiskodó szemektől mentesen.

Amit nyújtani tudunk az ifjú párnak és vendégeinek:

  • Tökéletes helyszín, Grátisz Csárdajárat, sofőrszolgálat.
  • Szabadtéri esketés.
  • A polgári ceremónia helyben is megrendezhető a közeli tóra, dombokra tekintő parkunkban.
  • Igényeknek megfelelően lehetőség van szabadtéri – party jellegű, illetve sátras – esküvők lebonyolítására is.

Somogy szívében

Somogy az érintetlen természet szépségét sugározza mindenfelé, s csak úgy vonzza magához azokat, akik nem a nyüzsgő, zajos életet, hanem a nyugalmat és a csendet keresik.

A kadarkúti kistérség a megye legerdősebb és egyben legritkábban lakott térsége. A völgyekben meghúzódó apró falvak szinte elvesznek a zöldben: sokszor kilométereket gyalogolhatunk anélkül, hogy emberi építmény nyomára bukkannánk.

Kaposvár mellett

Kiskorpád egy alig 1000 fős falu Belső-Somogyban, Somogyország legszebb vidékén, Kaposvár innen mindössze negyed óra autóútra van. A kistelepülésre és a környékre jellemző csöndes, nyugodt hangulatot őrzi a rendezvényudvar és a lakodalmasház. Egy két hektáros parkban található a Villa Curpad birtok három épülete, melyek a világtól elzárva ideális helyszínei lehetnek bármilyen családi, céges, baráti rendezvénynek, összejövetelnek vagy egy egyszerű ebédnek, vacsorának. Esküvőszervező szolgáltatásunk keretében több száz fő problémamentes vendégül látását is tudjuk biztosítani. A szép épületek, az idilli környezet és a csodás panoráma tökéletes nyugalmat áraszt, pihenteti a lelket és kikapcsolja Önt a mindennapok gondjaiból.

Kényeztesse érzékeit nálunk! Kóstolja meg a magyar konyha remekeit, Somogy és a Dunántúl legkiválóbb borait, a legjobb magyar gyümölcsből készült pálinkákat! Pihenje ki a hét fáradalmait parkunkban sétálgatva! Ha nem csak magának tartaná meg, hanem másokkal is megosztaná a különleges élményt, szeretettel várjuk csárdánkba, a konferenciaterem is nyitva áll, és éttermünkbe Önt és ismerőseit, kollégáit, barátait, családtagjait! Nálunk ideális helyszínre lelhet, akár szűk körű ebédet fogyasztana el a családjával, akár konferenciát rendezne kollégáinak vagy 300 fős esküvőt tartana barátai és tágabb családja részvételével.

A Villa Curpad Étterem szeretettel várja Önt, akár Kaposvár vagy Somogy megye más településéről, akár távolabbról érkezik, a vendéglátás és rendezvényszervezés terén nagy tapasztalatot szerzett csapatunk minden kívánságát igyekszik teljesíteni, hogy a nálunk töltött idő alatt azt érezhesse: Ön körül forog a világ!

Rólunk mondták


A betyárok is könnyeznének a kiskorpádi rengetegben

Kiskorpád – A Villa Curpád szakácsának ujjai között megelevenedik a Somogyi gasztronómia minden virtusa


Leborultunk a szakács tudománya előtt

A kiskorpádi Villa Curpád a meglepetések csárdája, ahol partedlit kötnek a vendég álla alá.

Kiskorpád | Kiskorpádon a templom mellett jobbra kell fordulni – kapjuk az útbaigazítást, s valóban, csak első blikkre tűnt nehéznek megtalálni a Villa Curpádot.


A Villa Curpad bemutatása

Bemutatjuk a Somogyi ill. Kaposvári kamarai védnöki táblás vendéglátóhelyeket

Az idősebbek talán még emlékeznek a régi kiskorpádi KISZ-es almaszedésekre. Az állami gazdaság bungallóira, ahol a lelkes ifjúságot elszállásolták, és a hozzá tartozó műanyag lambériás, hamisítatlan „szoc-reál” étteremre.


Kamarai védnöki tábla újabb vendéglátóhelyeken

A 2008. évi védnöki tábla átadó ünnepségre szeptember 26-án a Balatonon-, a Szent Miklós hajó fedélzetén került sor.

Somogyból ebben az évben két új vendéglátóhely érdemelte ki az elismerést: Marcaliból a Lóki Csárda ( tulajdonos és üzemeltető: Kézsmárki Sándor) valamint Kiskorpádról a Villa Curpad Csárda (tulajdonos és üzemeltető: Somogyi Lakodalmasház Kft., Tihanyi István ).


17 Somogyi étterem csatlakozott a Tészta Szerdához

Somogyban 17 étterem csatlakozott a Tészta Szerdához. Szerdán országszerte 300 vendéglátóhelyen fél áron kínálják a tésztából készített ételeket. Mi összegyűjtöttük azokat a Somogyi éttermeket, amelyek csatlakoztak a kezdeményezéshez.


Kövess minket Facebook-on!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Térkép