Telefon: +36 70 323 69 00
E-mail: info@villacurpad.hu

Cím: Kiskorpád, Szabadság tér 2.
Térkép: Megtekintés

Esküvők

Tökéletes helyszín egy tökéletes naphoz!

“Nálunk minden eddigi lakodalom referencia!”


Hangulatos éttermünk Kaposvár mellett 160 fő elhelyezésére biztosít lehetőség. Legyen szó hagyományos esküvői menüről, vagy svédasztalos büféről, konyhánk kiváló minőségben és kedvező áron készíti el az Önök kívánságát.

Esküvői galéria éttermünkről – tágas belső terek »


Ideális esküvői helyszín

Ha esküvőtökhöz és lakodalmatokhoz a tökéletes helyszínt keresitek, nem is kell továbbmennetek. A Kaposvár melletti Villa Curpad Étterem már sokszor bizonyított, miért keresnétek tovább és kockáztatnátok?


Lakodalmi ajánlatunk:

(Csomag ajánltunkat egyéni igény szerint is módosíthatjuk!)

Vacsora menü, korlátlan italfogyasztás, ingyenes szolgáltatások

Somogy Szíve lakodalmi menüsor:

 • Leves: Üstben főtt falusi tyúkhúsleves, filézett tyúkhússal, zöldségekkel, cérnametélttel, fokhagyma és paradicsom mártással.
 • Előétel: Bográcsos vörösboros sertéspörkölt galuskával.
 • Főétel: Kemencében sült fokhagymás csülök, cigányprimás pecsenyéje, Cordon bleu, curpadi töltött csirkecomb, rántottszelet.
 • Köretek: rántott brokkoli-gomba-sajt-karfiol, somogyi Gánica, steakburgonya, párolt rizs.
 • Savanyúság: Házi hordós savanyú (káposzta-csemege uborka-almapaprika.)
 • Éjféli menü: Curpadi gombócós töltöttkáposzta VAGY franciasaláta , majonézes butgonyasaláta, fűszeres húsgolyók.
 • KORLÁTLAN  ITALCSOMAG: 
  – PEPSI Cola, Cola zéró, narancs, tonik, gyömbér
  – Savas és mentes ásványvíz
  – Kávé, capuccino
  – Rostos alma, narancs, barack
  – CSAPOLT Pécsi SÖR, Szekszárdi Mészáros pincészet folyó rose, fehér, vörös bora.

Ár: 55 €/fő


Miért szeretnek bennünket? Mert ránk egyáltalán nem igaz az, hogy a győztes csapaton ne változtass. Nálunk minden vendég személyre szabott kiszolgálást kap, nálunk nincsenek szabályok és kőbe vésett törvények, legfeljebb egyetlen egy: a szabály, hogy nincs szabály. Tudjátok már, hogy mit szeretnétek? Megvalósítjuk!Esküvőszervezés

Még csak halvány körvonalakban látjátok, hogyan is zajlana életetek egyik legfontosabb napja és legszebb ünnepe? Hallgassátok meg ötleteinket, javaslatainkat, és válasszatok, vagy merítsetek ötletet saját elképzeléseitek megformálásához! Nálunk nincs lehetetlen és „erre sajnos nincs mód”!

Amit nyújtani tudunk az ifjú párnak és vendégeinek:

 • Tökéletes helyszín, Grátisz Csárdajárat, sofőrszolgálat.
 • Szabadtéri esketés. (a helyszíni esketes önkormányzati díja 2021-től 25.000 Ft)
 • A polgári ceremónia helyben is megrendezhető a közeli tóra, dombokra tekintő parkunkban.
 • Igényeknek megfelelően lehetőség van szabadtéri – party jellegű, illetve sátras – esküvők lebonyolítására is.

Az esküvői helyszín az esküvőszervezés sarkalatos pontja, így gyönyörű parkkal, és szépen felújított, igényes csárdával és étteremmel – mindhárom helyszín gyönyörű környezetet biztosít esküvőtökhöz és lakodalmatokhoz. Két hektáros parkunk és a hozzá csatlakozó három és fél hektáros rendezett horgásztó egy kis mesevilágot teremt itt Kaposvár mellett, Somogy megye közepén, de ugyanilyen vonzó, ideális helyszín 55 fős csárdánk és 130 személyes éttermünk is.


Mivel várunk benneteket?

Akár a szabadban, akár zárt térben tartjátok az esküvő utáni nagy vigasságot, szakképzett szakácsaink és pincéreink gondoskodnak arról, hogy az étel se hagyjon kívánni valót maga után. Lehet svédasztal, hagyományos konyha, nemzetközi finomságok, a világ kulináris csodái, kis, családias rendezvény, vagy telt ház az étteremben vagy a 300 főt befogadó szabadtéri sátrakban – mindenben esküvőszervezői tevékenységben szakértők vagyunk, és szakértelmünkkel, tapasztalatunkkal a lakodalom és esküvő hétvégéjén csak Ti rendelkeztek! Elsősorban Kaposvár környéki, Somogyi fiatalok jelentkezését várjuk, de nem zárkózunk el távolabb élő párok megkeresése elől sem.


Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

Természetes, hogy az esküvő és lakodalom alatt sem a parkban, sem az épületekben nem tartózkodhat más – a Villa Curpad Étterem erre az időre a Ti és vendégeitek kis birodalmává válik. És hogy minél jobban érezzétek magatokat, az esküvőszervezés keretein belül minden apróságról gondoskodunk: rendelkezésetekre áll grátisz csárdajáratunk (pl. Kaposvár – Kiskorpád és egyéb települések között)és sofőrszolgálatunk. Megszervezzük a szabadtéri esküvőt is, és gondoskodunk minden részletről, a hangtechnikától a pezsgőig. Ételeinket kívánságnak megfelelően készítjük el: diétás, vegetáriánus vagy hagyományos ételekkel is kínálhatjátok vendégeiteket. Mindenről gondoskodunk a legapróbb részletig. Ha nem hiszitek, tegyetek próbára minket!


Áraink 85 fő felett érvényesek! 85 fő alatt egyéni megállapodás szerint terembérleti díj kerül felszámolásra.


Esküvők képgaléria (minta)

Kövess minket Facebook-on!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Térkép