Telefon: +36 70 323 69 00
E-mail: info@villacurpad.hu

Cím: Kiskorpád, Szabadság tér 2.
Térkép: Megtekintés

A Villa Curpad bemutatása

A Villa Curpad bemutatása

Bemutatjuk a Somogyi ill. Kaposvári kamarai védnöki táblás vendéglátóhelyeket

Az idősebbek talán még emlékeznek a régi kiskorpádi KISZ-es almaszedésekre. Az állami gazdaság bungallóira, ahol a lelkes ifjúságot elszállásolták, és a hozzá tartozó műanyag lambériás, hamisítatlan „szoc-reál” étteremre.

Nos, ennek a helyén egy éve működik a Villa Curpad Étterem, Rendezvényudvar és Lakodalmasház, amely a település első, római kori nevét viseli. Ez a hely jó szívvel ajánlható mindazoknak, akik a gasztronómiai élmények mellett szeretik a nyugalmat, a csendet, az érintetlen természet közelségét.

A régi állami gazdasági étteremnek csak a négy külső fala maradt meg, minden mást elbontottunk és újjáépíttetünk – meséli Tihanyi István, a Villa Curpád Étterem tulajdonosa. Családi vállalkozásunk egy éve nyitotta meg a csárdahangulatú, magyaros, 50 fő befogadására alkalmas éttermet, ahol nemcsak a berendezés és a dekorációk, de az ételek elkészítése is hangulatos – alkalmanként kemencében készülnek.

Az étterem mellett 160 fő befogadására alkalmas lakodalmasházat alakítottunk ki hasonló stílusban, ami nem csak lakodalmak, de más családi és egyéb rendezvényeknek is ideális helyszíne lehet. Ezen kívül egy 160 fős, jól felszerelt konferenciaterem áll az érdeklődők rendelkezésére.

Közkedvelt és sokak által igényelt szolgáltatás a Csárdajárat. Ennek keretében 8 fős kisbuszunk 4 főtől ingyenesen ki- és hazaszállítja az étterem vendégeit 20 km-es körzeten belül.

Tervezzük, hogy a jövőben korszerű apartmanokat hozunk létre a régi építőtábori bungallókból. Büszkék vagyunk a kamarai védnöki táblára. Szerintem ez jó megmérettetés volt, amelynek keretében jó és őszinte, építő kritikát is kaptunk más megyéből érkezett gyakorló vendéglátós szakemberektől.

Különösen jónak tartom, hogy ez a tábla vissza is vonható. Tehát nem csak egy napig kell kihegyezve a legjobb arcunkat mutatni, hanem ezt a színvonalat folyamatosan tartani kell, ha szeretnénk a táblát megőrizni. Hiszen soha nem tudhatjuk mikor jönnek ellenőrizni és a csavarhúzó ott van a zsebükben.

Forrás: Somogyi GAZDASÁG – 2008/12

Kövess minket Facebook-on!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Térkép