Telefon: +36 70 323 69 00
E-mail: info@villacurpad.hu

Cím: Kiskorpád, Szabadság tér 2.
Térkép: Megtekintés

Kamarai védnöki tábla újabb vendéglátóhelyeken

Kamarai védnöki tábla újabb vendéglátóhelyeken

A 2008. évi védnöki tábla átadó ünnepségre szeptember 26-án a Balatonon-, a Szent Miklós hajó fedélzetén került sor.

Somogyból ebben az évben két új vendéglátóhely érdemelte ki az elismerést: Marcaliból a Lóki Csárda ( tulajdonos és üzemeltető: Kézsmárki Sándor) valamint Kiskorpádról a Villa Curpad Csárda (tulajdonos és üzemeltető: Somogyi Lakodalmasház Kft., Tihanyi István ).

A védnöki táblákat a nyertesek Dr. Gyenesei Istvántól, a turizmusért is felelős önkormányzati minisztertől és Dr. Gulyás Árpádtól, a SKIK alelnökétől vehették át.

A három Balaton-parti megye – Somogy, Veszprém és Zala megye – kereskedelmi és iparkamarái 2002-ben vendéglátó üzletek kamarai minősítő rendszerének közös kidolgozását és bevezetését határozták el, amit azóta is közösen működtetnek.

A kamarai minősítő rendszer célja, hogy az előírásoknak leginkább megfelelő, a vendéglátás feltételeit legjobban biztosító vendéglátó egységek a szakma által támasztott magas minősítési rendszernek megfelelve végezzék tevékenységüket, amit a kamarai minősítő tábla üzletben történő elhelyezésével ismer el a három kamara.

A védnöki tábla a minőség garanciája, hiszen azt nem elég megszerezni, de meg is kell tartani. Ahol nem biztosított az állandó kiváló színvonal, onnan az utóminősítések során le is kerülhet a védnöki tábla. Az ünnepség keretében a három megyéből összesen kilenc új vendéglátóhely vehette át a védnöki táblát.

Forrás: Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara – SKIK

Kövess minket Facebook-on!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Térkép