Telefon: +36 70 323 69 00
E-mail: info@villacurpad.hu

Cím: Kiskorpád, Szabadság tér 2.
Térkép: Megtekintés

Váradi Roma Café

Váradi Roma Café

Bulival egybekötött élő lemezbemutató koncert, 2009. szeptember 19., szombaton

Töltse az egész estét a Váradi Roma Café-val a Kaposvár melletti Villa Curpad Csárdában, hallgassa meg az először nálunk hallható, nemsokára megjelenő 5. új album slágergyanús dalait és a régi nagy slágereket két felvonásban.

Fogyassza el a Váradi Roma Café tagjai társaságában harmonikaszó mellett grill és bográcsos ételeinket korlátlanul. A bográcsban csülökpörkölt és töltött káposzta rotyog, a grill lapon saslik, pácolt tarja, csibevariációk sokasága, grill kolbász, vagdald nyárs sül. A hűtőpultban saláták, savanyúk, köretek és desszertek találhatók.

Az Önök Kaposvár-Kiskorpád, Kiskorpád-Kaposvár közötti szállításáról mi gondoskodunk, busz a Kaposvári McDonald’s parkolóból indul és ide is érkezik vissza az est végeztével.

Az általunk kínált program NEM félórás hakniról szól, hanem egész estét kitöltő programról, élő koncertről, lemezbemutatóról, dedikálásról, fotózásról, közös vacsoráról a zenekarral. Utána buli!

A belépő tartalmazza a Váradi Roma Café koncertet két felvonásban, korlátlan vacsorafogyasztást, valamint az igény szerinti szállítást.

Belépő: 6990 Ft/fõ

Tekintse meg az eseményről készült összefoglalónkat (7 perc):


Belépő, szállásfoglalás

Belépő és szállás korlátozott számban foglalható következő elérhetőségeinken:

Telefon: 36 82 713 099
Mobil: 36 70 323 6900
E-mail: info@villacurpad.hu